Hvad er formålet med boganmeldelser fra Henrik Blunck?

Denne blog er en samling boganmeldelser, hvor jeg deler oplevelser med de bøger jeg har læst. Jeg har et grundprincip der hedder, at hvis jeg ikke kan sige noget pænt - eller konstruktivt - så vil jeg hellere tie, og dette har jeg også brugt som grundlæggende koncept for denne blog med boganmeldelser.

Jeg har oplevet en forfatter der gerne ville have en boganmeldelse, hvori han på forhånd ønskede at undgå, at det blev nævnt, at bogen var sat med en alt for lille skrifttype. Den slags kan jeg ikke imødekomme. Jeg bestemmer suverænt hvad jeg skriver på alle mine blogs, og da det er min troværdighed der står på spil, så leverer jeg ikke bestillingsarbejde som om det var en boganmeldelse. Beklager, men ærlighed varer længst.

Ideen, da jeg startede bloggen med boganmeldelser, var nemlig, at jeg ofte stod i et dilemma hvor jeg ikke på forhånd vidste om en bog var god. Derfor startede jeg med at dele de erfaringer jeg havde med bøger jeg havde læst, så andre kunne danne sig et indtryk af bogen før de købte den.

Så hvis du er en seriøs forfatter, der gerne vil have en boganmeldelse, så er du altid velkommen til at sende din bog til min adresse som er:
Henrik V Blunck
Skibbrovænget 25
4400 Kalundborg

God fornøjelse med læsningen af boganmeldelser her på bloggen. :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Henrik

  Jeg ville invitere dig til vores bogblog-event, men jeg kan ikke finde din e-mail-adresse:

  http://www.cederholms-bogunivers.dk/2017/03/23/arrangement-bogblogevent-i-kongens-have/

  Med venlig hilsen
  Carsten

  SvarSlet
 2. Tak for invitationen, som jeg straks kaster et blik på. Du og andre kan også altid fange mig på henrik-snabel-blunck-DOT-dk. :-)

  SvarSlet