tirsdag den 11. august 2020

Maj Wismann - Men hvorfor? Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab

Websexolog Maj Wismann har med denne bog givet os indblik i utroskabens verden. "Men hvorfor? Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab" er bogen alle bør læse, hvis de vil have en dybere forståelse af emnet.

Vi har alle hørt om utroskab i vennekredsen, blandt familiemedlemmer, og måske har vi selv oplevelser i den forbindelse. Vi har hørt om det i radioen og på tv. Nu er denne bog så endelig skrevet, og det er virkelig en fantastisk oplevelse at læse bogen.

Bogen er på næsten 400 sider med talrige cases, som bringer en nuancering, der hidtil ikke er set i bogform på dansk. Maj har ganske enkelt skrevet den bog, der løfter emnet med den frihed, at både de utro og dem der har oplevet utroskab får lov til at tale ud. Det er en fornøjelse at læse.

Det gik hurtigt op for mig, at jeg i starten havde tendens til at 'bedømme' de enkelte cases, fordi jeg ikke var følelsesmæssigt involveret. Undervejs i læsningen skiftede mit perspektiv, for jeg blev gradvis mere og mere opmærksom på, at bogen var nødvendig, fordi vi ALLE har en tendens til at reagere med VORES meninger og holdninger - og det er en af de ting, som de utro godt er klar over.

Med andre ord får par aldrig åbnet op for de vigtige snakke om utroskab, fordi vi som samfund har en kultur, hvor fordommene står i kø allerede når vi HØRER om utroskab.

Denne bog kan nedbryde disse fordomme, og den fortjener derfor de fulde seks stjerner ud af seks mulige. Det er bogen alle, uanset om de er i parforhold, bør læse, fordi den gør dig klogere på emnet uden moraliseren, men med indskudte refleksioner, der undervejs kan gøre os alle klogere på de enkelte afsnit.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://dreamlitt.com/vare/men-hvorfor-fortaellinger-fra-de-utro-og-fakta-om-utroskab/ [Bogen udkommer 4. september 2020]

Tidligere anmeldt her på bloggen: Maj Wismann - Kærlige råd fra en ven

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar