torsdag den 20. august 2020

Hans Engell - Lusepustere og slingrefise

Når en tidligere minister, og nu politisk kommentator, som Hans Engell udgiver en bog med titlen Lusepustere og slingrefise - historien bag 28 politiske citater fra Krag til Kjærsgaard, så ved man, at der er en masse gode anekdoter på vej.

 

Jeg blev meget glad, da min næstældste niece havde fået denne bog i gave, for det gav mig en chance for også at komme til at læse den. Jeg indrømmer, at som årgang 1973 med særligt gen for politisk nørderi fra en meget ung alder, så kan jeg huske de fleste af de citater, forfatteren behandler. Det gør han med stor lune, og Hans Engell formår her, at koge 50 års nutidig politik ned til en god bouillon på knap 400 sider.

Jeg satte især stor pris på, at forfatteren viser sig i stand til, at behandle citaterne uden at lade egne politiske sym- eller antipatier skinne igennem. Det kan man sige, at han er vant til som mangeårig politisk kommentator, men i bogform kan det være fristende, at levere en sviner ud af sidebenet.

Jeg var godt underholdt hele vejen gennem bogen, og medgiver den naturligvis de fulde seks stjerner ud af seks mulige. Det er en bog, som kun Hans Engell kan skrive den, og som alle med interesse for politik bør læse.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/lusepustere-og-slingrefise_hans-engell_indbundet_9788740059397

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar