fredag den 1. maj 2020

Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl - Glæden med skeden

Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl har skrevet bogen Glæden med skeden - bogen alle bør læse, uanset om du er mand eller kvinde.


Jeg har lige siden jeg var helt ung ment, at vi mænd med fordel kan lære kvinder bedre at kende, ligesom kvinder med fordel bør lære os bedre at kende, og hvordan gør man det? Det gør man naturligvis ved at gøre sig bedre bekendt med hinandens anatomi...

Jeg tør godt love, at alle får gavn af læsningen. Der er flere ting jeg i hvert fald ikke vidste, og jeg mener selv jeg lyttede efter i skolen, og løbende har læst flere bøger om sex. Så mon ikke også de fleste læsere kan få gavn af læsningen også?

Jeg kan virkelig godt lide den direkte tone i bogen. Direkte uden at blive vulgær på nogen måde. Tingene bliver bare sagt ligeud, og det er altså befriende, så man ikke sidder med en bog med en hulens masse latinske forklaringer, der ikke giver mening. Her bliver tingene forklaret, så alle kan være med.

Jeg medgiver derfor bogen de fulde seks stjerner ud af seks mulige. Det var både underholdende og lærerigt.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/glaeden-med-skeden_ellen-stoekken-dahlnina-brochmann_haeftet_9788771806953

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar