søndag den 22. marts 2020

Naomi Klein - Nej er ikke nok

Naomi Klein har med bogen Nej er ikke nok givet en vigtig påmindelse om hvorfor Trumps og højrepopulismens chokpolitik er så svær at kæmpe imod med 'almindelige' demokratisk logik.

Bogen har SÅ mange gode pointer omkring Donald Trumps fortid før han blev præsident i USA, og jeg var rigtig glad for jeg også fandt denne under årets bogudsalg hos Bog & Idé.

Forfatteren viser med al tydelighed, at Trump har ageret ud fra devisen, at al omtale er god omtale - og det uanset om den er god eller dårlig. Lige siden hans tid med reality-tv har Trump vundet en del amerikaneres hjerte fordi han siger det modsatte af det, erfarne politikere ville svare. Det handler således ikke så meget om et tilvalg af Trump som det handler om et fravalg af de semi-korrupte politikere, som mange mener de er.

Der er lejlighedsvise udfald, hvor forfatteren henfalder til politisering for Bernie Sanders, som de fleste nok vil skimme hen over, men til gengæld indeholder bogen så mange gode pointer om både miljø og kaospolitikken, at alle læsere stadig vil være godt underholdt.

Bogen får derfor fem stjerner ud af seks mulige for den velskrevne bog om amerikansk politik, som gør læseren klogere efter endt læsning.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.bog-ide.dk/produkt/837400/naomi-klein-nej-er-ikke-nok-ebog/2430719

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar