torsdag den 26. marts 2020

Michael Kranish -- Trump - Bag facaden

Michael Kranish havde et kæmpe team fra Washington Post omkring sig, da bogen Trump - Bag facaden blev skrevet. Det var sidste bog jeg købte ved årets bogudsalg hos Bog & Idé. Et køb jeg bestemt ikke har fortrudt.

Denne bog er et opslagsværk i alle tossestregerne denne mand har foretaget sig gennem livet. Lige fra balladen som helt ung, der sendte ham på militærakademi, da hans far, Fred Trump, fik nok, og så hele vejen op til at være kendt fra realityverdenen.

Bogen viser med al tydelighed, at mennesket bag facaden er så skruppelløs, at man nærmest slet ikke kan forstå det. Når folk har forsøgt at behandle manden ud fra 'almindelige' adfærdskriterier, så har han altid undveget ved at reagere med sin egen stil. Når noget ikke passer ham, så er han ikke diplomat, men siger fra med det samme. Hans aggressive stil er noget han har levet fint med, for det har virket.

For Donald Trump er al omtale god omtale, fordi det styrker hans brand. Trump er ingen pleaser, så det interesserer ham slet ikke hvor mange, der ikke kan lide ham - hans fokus ligger alene på sine fans, og det er dem ham 'optræder' for...

Bogen er yderst velskrevet. Til tider nærmest alt for høfligt formuleret, men samlet udgør bogen et skræmmende eksempel på en mand, som ikke har nogen som helst respekt for andre mennesker, og da slet ikke folk, som tillader sig at mene noget andet end han selv. Bogen fortjener de fulde seks stjerner, for det er virkelig en læseoplevelse i særklasse.

Læs mere om, og køb bogen herfra som lydbog: https://www.bog-ide.dk/produkt/949858/michael-kranish-trump-bag-facaden-lydbog/2431636

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar