tirsdag den 24. marts 2020

Juma Nellemann Kruse - Ti bud på en virkelighed

Juma Nellemann Kruse har med sin novellesamling Ti bud på en virkelighed givet os ti gode noveller, som dels vender op og ned på paralleler til de ti bud, og som samtidig skildrer virksomheden på en måde, som udfordrer læseren.

Det er ikke første gang jeg anmelder materiale fra Juma, for han har også skrevet en interessant bog om islam, som jeg har anbefalet her på bloggen med boganmeldelser.

Jeg vil også denne gang medgive novellesamlingen mine varmeste anbefalinger, for det er gode historier, som kan læses mens der pendles mellem privaten og jobbet, og de kan også læses som små afbræk i en ellers travl hverdag. Læseren bibringes nogle varme beskrivelser, og novellesamlingen fortjener seks stjerner ud af seks mulige for den perfekte sammenhæng mellem løftet på bagsiden og indholdet mellem for- og bagside. Jeg følte mig rigtig godt underholdt, og er sikker på, andre vil tænke det samme, når de læser de ti bud på en virkelighed.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/ti-bud-paa-en-virkelighed_juma-nellemann-kruse_haeftet_9788740953053

Novellesamling kan også købes som e-bog herfra: https://www.saxo.com/dk/ti-bud-paa-en-virkelighed_juma-kruse_epub_9788740415834

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar