torsdag den 20. februar 2020

Anne-Sofie Storm Wesche - Nummer 1, Historien om Caroline Wozniacki

Anne-Sofie Storm Wesche har med bogen Nummer 1 - Historien om Caroline Wozniacki givet os en fin biografi om Miss Sunshines tenniskarriere, som jeg fandt under årets bogudsalg hos Bog & Idé.

Man må indledningsvis konstatere, at målgruppen er børn. Den kategoriseres som en børnefagbog, og det gør naturligvis, at målestokken er en anden ift hvis bogen befandt sig blandt de traditionelle biografier, altså 99.4 på det lokale bibliotek.

Når det er sagt, så er det en ganske fornuftig bog, som gennemgår hele hendes karriere i et både velskrevet og uformelt format, som alle læsere kan hygge sig godt med, samtidig med, at enkelte huller i de flestes erindringer kan blive sat helt på plads.

Hun bruger mange citater fra hendes nærmeste konkurrenter og veninder, og jeg giver bogen fem ud af seks mulige stjerner med en varm anbefaling. Du finder ganske enkelt ikke en bedre bog om Miss Sunshine til prisen.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.bog-ide.dk/produkt/3307320/anne-sofie-storm-wesche-nummer-1-haeftet/2546362

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar