tirsdag den 10. september 2019

Soulaima Gourani - Design din fremtid

Faste læsere af denne blog med boganmeldelser vil sikkert huske, at jeg har anmeldt en bog skrevet af Soulaima Gourani før. Det gælder bogen Mod til succes. Nu er det Design din fremtid jeg havde fornøjelsen af at læse.
Forfatteren er ganske enkelt genial. Hun skildrer den nært forestående fremtid i så skarpe toner, at man som læser ikke kan undgå, at blive motiveret. Man kan altid diskutere tidsrammen, men uanset små detaljer, så står det hurtigt klar for os som læsere, at vi ikke kan modsige essensen.

Hvis ikke vi reagerer på den virkelighed og udvikling der sker på globalt plan, så vil vi sakke bagud. Meningsdannere burde ganske enkelt tvinges til at læse denne bog, for ens politiske ståsted er fuldkommen ligegyldig i dette perspektiv. Vi ved jo, at udviklingen sker. Nu handler det bare om at skabe handling. Vi har ikke brug for lange rapporter, som i sig selv tager tid at skrive - og at læse! Vi har brug for, at tage hånd om vores egen tilværelse, og her kommer livsdesign ind som en meget væsentlig faktor, hvis du gerne vil være i førersædet i dit eget liv.

Som Soulaima siger, vil det om få år være en sjældenhed, at man er 25 år i samme job. Skiftene vil blive endnu mere naturlige, og vi må lære at sætte vanetænkningen på hylden, for vi har ganske enkelt ikke brug for den.

Bogen giver læseren inspiration til at gribe om egne drømme, og gøre disse til virkelighed. Der lægges ikke skjul på, at det kræver flid, men belønningen ligger derude for dem, som omfavner denne chance for at blive en del af udviklingen frem for at blive sat af som resultat af den.

Bogen fortjener naturligvis seks store stjerner ud af seks mulige for den velskrevne bog, du ikke kan lægge fra dig, når først du er begyndt.

Læs mere om, og køb bogen hos Bog & Ide: https://www.bog-ide.dk/produkt/4457132/soulaima-gourani-design-din-fremtid-indbundet/2612649

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar