torsdag den 12. september 2019

Ida Auken - Dansk

Det var en stor fornøjelse, at købe bogen Dansk skrevet af MF Ida Auken fra de Radikale. Jeg købte den som lydbog, da den er indtalt af forfatteren selv. Den fås dog også som trykt bog, hvis du foretrækker selv at læse bogen...
Det er yderst spændende at høre om dels de erfaringer forfatteren gjorde sig fra et skoleophold i USA, og man skal ikke tro, at det er blød tale, man møder fra Ida. Tværtimod faktisk.

Hendes politiske modstandere burde faktisk læse denne bog, for de kunne lære en hel del, også om de steder, hvor forfatteren rent faktisk har meget tydelige meninger om kulturkampen her i landet.

Ida forklarer på glimrende vis hvordan hun finder sameksistens mellem sin tro og det videnskabelige, og jeg måtte trække på smilebåndet, da hun fortalte hvordan hun trøstede sin søn med tryghed, ikke den periodiske tabel. Princippet om hver ting til sin tid fungerer i god balance for hende, og det er yderst livsbekræftende.

Hvis du gerne vil vide, hvordan Søren Pind har påvirket hendes politiske virke, og høre om hendes praktiktid som fængselspræst, så er dette bogen du bare må læse.

Bogen fortjener seks stjerner ud af seks mulige for det er en udgivelse, som taler positivt om udfordringerne, og taler løsninger op. Det var en stor fornøjelse at høre denne lydbog. 2½ time i rigtig godt selskab. :-)

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/dansk_ida-auken_lydbog-download_9788772005201

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar