torsdag den 18. juli 2019

Kim Faber & Janni Pedersen - Vinterland

Ægteparret Kim Faber og Janni Pedersen har med romandebuten Vinterland leveret en krimi i absolut særklasse. Det er 460 siders spænding i fuld gear med nogle drejninger og overraskelser undervejs, der virkelig pirrer ens lyst til at læse bogen færdig.

Jeg nød, at læse denne bog, og den har så mange geniale ordvekslinger og konstateringer undervejs, som befinder sig på øverste hylde på humørskalaen. Et eksempel findes på side 17: "Politigårdens kaffemaskiner producerer et enestående elendigt fluidum, der alene har farven tilfælles med god kaffe, og som hun kun kan få ned, hvis det fortyndes med masser af mælk." Jeg måtte trække på smilebåndet, da jeg læste denne. :-)

Handlingen gennem hele bogen, viser med al tydelighed, at krimistoffet er hjemmevant stof for begge forfattere. Det er så godt designet, at man er nødt til at bukke i respekt. Der er kælet for detaljerne, og det gør det til en udsøgt fornøjelse for læserne.

Det kan næppe undre nogen læser af denne blog, at denne bog får de fulde seks stjerner ud af seks mulige. Det fås ganske enkelt ikke bedre.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/vinterland_kim-faber_haeftet_9788740058789

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar