torsdag den 16. maj 2019

Mikael Strøm Eriksen - Skal vi knalde, mens vi venter?

Mikael Strøm Eriksen har med Skal vi knalde, mens vi venter? leveret genudgivelsen af en opdateret version af romanen Amor vincit omnia - livet er en tv2-sang fra 2003.

Det er en bog, der fanger læseren lige fra første side. Emnet kærlighed kan fange alle, og forfatteren formår virkelig at skildre både sjove og specielle sider ved hovedpersonen, Ditlev. Hvad han ikke må igennem i sin søgen efter kærlighed er bestemt ikke småting.

Hvor pigerne har chick lit at fornøje sig med, så er Dick lit afgjort en bog, som også kan fange drengene - og det gælder så, ligesom med Lego, alle mellem 7-99. :-)

Jeg var som læser rigtig godt underholdt, og skulle forfatteren en dag vælge at udgiver romaner i samme stil, så vil jeg afgjort være blandt dem, som vil læse hans bøger. Der er en behagelig stemning gennem bogen, hvor erotiske scener beskrives taktfuldt, og man kan således sagtens være bekendt at have forfatterens bog på sin boghylde efter endt læsning.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner for den anbefalelsesværdige som kan læses af begge køn, og som på alle måder taler om det vi alle bekymrer os om, nemlig kærligheden og de ting, vi alle må igennem - også selvom jeg godt tør love Ditlev til tider er sin egen største modstander, når han får gjort det præcis modsatte af det han egentlig ønsker. Læseren af denne anmeldelse må imidlertid glæde sig til, at opdage, om han når sit mål.

Det er læseoplevelsen du bør have med i bagagen til din næste sommerferie, hvis der skulle blive en regnvejrsdag, hvor du gerne vil underholdes af en rigtig god bog.

Læs mere om, og køb bogen herfra:https://www.saxo.com/dk/skal-vi-knalde-mens-vi-venter_mikael-stroem-eriksen_haeftet_9788797084809

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar