søndag den 17. marts 2019

Thomas Alexander Jensen - Angstens Besættelse

Thomas Alexander Jensen har med digtsamlingen Angstens Besættelse givet os et meget personligt indblik i udfordringerne, når man lider af angst.


Særligt med digtet Hvis angsten rammer forfatteren hovedet på sømmet i forhold til de følelser forbundet med at lide af en sygdom, man ikke kan se. Det er ofte traumatiserende, at omgivelserne ser ned på personen - og det er bare slet ikke i orden.

Man mærker tydeligt, at det har gavnet Thomas at nedskrive sine følelser og tanker i disse digte, og digtsamlingen er derfor også yderst relevant for alle med et familiemedlem eller en ven(inde), som lider af angst.

Bogen får de fulde seks stjerner for det flotte arbejde, som varmt kan anbefales alle, der gerne vil have et indtryk af de tanker, der løber gennem hovedet hos dem, der er ramt af angsten. Det er yderst inspirerende og lærerigt, fordi det giver os en bedre chance for, at kunne sætte os ind i, at ting vi andre tager for givet, faktisk kræver en indsats af den angstramte.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/angstens-besaettelse_thomas-alexander-jensen_paperback_9788793383180

Ingen kommentarer:

Send en kommentar