fredag den 15. marts 2019

Christiane Meulengracht - Kærlighed med vilje

Christiane Meulengracht har med selvhjælpsbogen Kærlighed med vilje leveret en bog, som kan hjælpe dig til at se kærligheden fra et helt nyt perspektiv. Jeg købte bogen som lydbog for at spare på reolpladsen. Den fås naturligvis også i trykt form.

Der er nogle meget vigtige pointer i denne bog, herunder særligt et kapitel om forældrerollen, og her rammer hun altså plet, hvilken forældre vil straks vil kunne genkende. De vigtige mønstre vi etablerer helt fra barndommen, og importerer i vores forhold får også en bearbejdning, og der er guf for alle, der gerne vil forny forholdet.

Med udgangspunkt i dit eget liv, og dine egne svar undervejs, får du en bedre forståelse, der kan hjælpe dig med at gribe kærligheden an på en ny måde. Der er hentet erfaring og empiri fra psykologiens verden uden det nogensinde bliver tungt eller kedeligt. Tværtimod. Jeg bemærkede også undervejs i lytningen af lydbogen, at vi har en fælles fascination af Pernille Melsteds skyggearbejde, hvilket så absolut passer fint med bogens tema.

I får øje på blinde vinkler i denne bog, og derfor er der et kæmpe potentiale i at læse denne bog. Bogen får derfor de fulde seks stjerner, for jeg kan varmt anbefale alle at læse bogen, eller lytte til den som lydbog.

Læs mere om, og køb lydbogen herfra: https://www.saxo.com/dk/kaerlighed-med-vilje_christiane-meulengracht_lydbog-download_9788726025835

Læs mere om, og køb bogen i trykt form herfra: https://www.saxo.com/dk/kaerlighed-med-vilje_christiane-meulengracht_haeftet_9788793434318

Ingen kommentarer:

Send en kommentar