torsdag den 28. marts 2019

Bent Winther og Peter Burhøi - Mette F.

Bent Winther og Peter Burhøi har med biografien Mette F. givet os et meget varmt indblik i Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksens tid fra DSU frem til hun sluttede af som justitsminister under Helle Thorning-Schmidt. Faste læsere vil huske, at jeg i november 2016 anmeldte bogen Fra kronprinsesse til statsministerkandidat, skrevet af Peter Heyn Nielsen.


Begge bøger har hver sine kvaliteter. Jeg nød virkelig læsningen af denne bog, fordi forfatterne her leverer citater, som i bagklogskabens ulidelige klare lys dømmer hende selv. Omvendt kan man sige, at det står klart, at Mette tror på det, hun siger. Når hun skifter standpunkt, sker det som regel på baggrund af meget velovervejede tanker frem og tilbage - det er i hvert fald det indtryk, man får af læsningen...

Jeg er politisk set inhabil, for jeg meldte mig ud af partiet tre uger efter det sorte tårn. Dog nød jeg virkelig læsningen, for der er flere steder, hvor nuancerne kommer tydeligere igennem i biografier frem for den til tider noget overfladiske variant vi får til daglig på TV2 News og andre medier.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner - og det bliver spændende, at læse næste bog, hvis Mette Frederiksen vinder valget i 2019. Der kan, uanset ens politiske ståsted, kun blive spænding i at læse, hvordan hun kringler den kabale. :-)

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/mette-f_bent-wintherpeter-burhoei_indbundet_9788771802474

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar