søndag den 24. marts 2019

Anita Majbrit Andersen - Smagfulde, sjove og praktiske ideer til livet i lejligheden

Forfatteren, Anita Majbrit Andersen fortjener stor ros for sin inspirationsbog Smagfulde, sjove og praktiske ideer til livet i lejligheden, for der er virkelig guf til os, der bor i lejligheder.


Det skal bestemt ikke opfattes som om, du ikke også kunne have gavn af læsningen af bogen, hvis du bor i hus. Tværtimod faktisk, for bogen starter med en masse geniale opskrifter på alt fra supper til tapas, fra boller til lækre desserter. Derefter følger en masse inspiration til hvordan du bl.a. kan omdanne en cd-reol til champagnehylde, hvordan du skaber endnu mere hygge til næste jul, opbygger et udekøkken på en terrasse - og en masse andet spændende.

Det er virkelig en guldgrube for gør-det-selv mennesket, og faktisk kan du gå direkte fra nybegynder til nybygger, for forfatteren stod selv med denne udfordring for få år siden da livspartneren bukkede under for kræften.

Det er den ideelle gave til singlemanden eller -kvinden, du ellers ikke ved hvad du skal give som gave, og jeg anbefaler varmt denne bog med de fulde seks stjerner for den velskrevne inspirationsbog med fotos til at understøtte forklaringerne. Dette ER bogen alle kan bruge som opslagsværk og inspiration når du ikke helt kan komme i tanke om, hvad du har lyst til at lave til aftensmåltidet.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://andersendesign.eu/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar