tirsdag den 18. december 2018

Ilse Sand - Savner du én?

Jeg har læst flere af Ilse Sands bøger, og det har været ganske lærerigt. Ilse Sand leverer også med bogen Savner du én? en rigtig god bog for alle, der gerne vil skabe klarhed omkring deres relationer.


Det fornægter sig ikke, at forfatteren er både psykoterapeut og tidligere sognepræst. Hun har stor kompleksitet i sit overblik af stoffet, og samtidig formår hun det vigtigste for sådan en bog, nemlig at stille de rigtige spørgsmål på klart dansk.

Det kræver en rigtig god forståelse af stoffet at formidle noget så grundlæggende og vigtigt som relationer mellem mennesker på så klart sprog, og det er virkelig en fornøjelse at læse bogen, fordi hun kommer så bredt omkring både venskaber og forhold.

En af de vigtigste pointer kommer allerede i indledningen. Det er vigtigt for os mennesker, at vi enten fordyber os eller får lært at sige pænt farvel, hvis vi vokser fra en relation, og til det formål er bogen eminent. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre end forfatteren har gjort i denne bog.

Den fortjener naturligvis de fulde seks stjerner ud af seks mulige, og jeg tør godt love læseren, at alle lærer noget nyt ved læsningen af denne bog. Jeg har interesseret mig for emnet i mange år, og alligevel var der nye pointer, som gav stof til eftertanke.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/savner-du-en_ilse-sand_haeftet_9788792683212

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar