torsdag den 1. november 2018

Michael Valeur - Hjemløs

Michael Valeur bringer os med bogen Hjemløs ind i et ukendt univers. Vi har alle set hjemløse i dagens Danmark når vi på vej ind eller ud fra supermarkedet ser en person, der sælger Hus forbi. I denne bog er vi 90 år bagud i tiden - til en helt anden tid, i 1928...Marchen fra Kjellerup, som voksede sig kæmpestor, er næsten glemt i dag. Det retter denne bog op på, og det er vigtigt, at politikerne forholder sig til hjemløshed. Vi kan ikke skubbe det væk, bare fordi vi selv har det godt i vores egen lejlighed eller hus. Denne befolkningsgruppe får en værdig oprejsning gennem fortællingen i denne e-bog.

Opdatering jvfr. kommentarer: Bogen fortjener de fulde seks stjerner.

Som e-bog bliver 600 sider ret voldsomt - også selvom vi i dag har fået bedre tablets og e-læsere. En rigtig god historie, som fortjener at blive læst.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/hjemloes_michael-valeur_epub_9788793131040

4 kommentarer:

 1. Tak for din anmeldelse. Jeg vil lige skynde mig at sige at bogen skam også eksisterer fysisk. Kan altid fås ved at skrive til Forlaget Chokoladefabrikken - eller bestilles i nærmeste boghandel :)

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren, Michael. Jeg beklager fejlen, da jeg ikke kunne finde den i fysisk form på Saxo gættede jeg forkert, så tak for opklaringen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ergo står den nu til seks stjerner ik? Det bør fremgå... 😊

   Slet
  2. Hermed rettet. Du har fuldkommen ret. :-)

   Slet