tirsdag den 23. oktober 2018

Marianne Søndergaard - De vederstyggelige

I bogen De vederstyggelige har journalist Marianne Søndergaard interviewet folk, der har måtte forholde sig til homoseksualitet og kristendommen.Det er en meget spændende interviewbog, og selvom den enkelte steder bliver en anelse langtrukken på det religiøse område, så er det yderst livsbekræftende at læse hvordan de hver især har fundet ro i at stå ved hvem de er.

Jeg tror vi alle kan sætte os ind i hvordan 'forbudden frugt' smager bedst, og hvor det for nogle er det uopnåelige af etniske grunde, så er det for andre retten til at få lov til at leve deres liv, som de ønsker, der mangler. Bogen giver et godt indblik i tankerne de står med, og for læseren er det hurtigt ret åbenbart, at for os forældre må vi læse bogen som en forberedelse, da mange af os vil skulle forholde os til emnet før eller siden. Ens børn må aldrig være i tvivl om, at kærligheden til dem gælder uanset hvilke valg de træffer her i livet, og i det perspektiv fortjener bogen fire stjerner ud af seks mulige.

Hvis bogen en dag genudgives af Eksistensen, som er Unitas Forlags nye navn siden 2016, vil ordlisten skulle opdateres med navne på organisationer, der siden 2008 også har skiftet navn.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.eksistensen.dk/de-vederstyggelige.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar