mandag den 10. september 2018

Boe Sallingboe - Naturen forkæler din hjerne

Med Naturen forkæler din hjerne har forfatteren, Boe Sallingboe, givet os et godt indtryk af hvordan vi på flere parametre kan bringe naturen ind i dagligdagen.Hvor mange alene fokuserer på, at vi alle skulle blive vegetarer eller, at vi skal gøre en hulens masse før det batter noget, så tager denne bog dig med på en HELT anderledes rejse.

Her handler det om at skabe åndehuller for dig og dine nærmeste. Særligt var kapitlet om helbredende landskaber og særligt sensitive mennesker virkelig interessant, for jeg tror vi er mange, som tidligere har troet vi alene kunne gøre noget ved de direkte udfordringer for denne persongruppe. Med bogens bud er der muligheder for at lade omgivelserne være en passiv påvirkning med en meget aktiv virkning, fordi det skaber harmoni som baggrund.

Ligeledes er både tankerne om din have og/eller dine planter indendørs med til at skabe nogle harmonier i duft og aromaer, som mange af os med diverse allergier nok slet ikke har tænkt på, før denne bog blev udgivet.

Samlet set en virkelig lækker bog med mange illustrationer, og en positiv og opmuntrende tone. Jeg havde nok foretrukket en mindre bogstørrelse, men anerkender, at den passer fint ved siden af kogebøger og andre illustrerede værker, og giver den fire store stjerner. Det er en bog mange vil nyde at læse, fordi den inspirerer uden at være missionerende.

Se mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/naturen-forkaeler-din-hjerne_boe-sallingboe_indbundet_9788793724303

Den fås også som e-bog herfra: https://www.saxo.com/dk/naturen-forkaeler-din-hjerne_boe-sallingboe_pdf_9788772180854

2 kommentarer:

  1. Tak Henrik, det glæder mig at du virkelig har læst bogen og forstået dens ukomplicerede budskab. God vind og glædeligt efterår. Kh Boe

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din tilbagemelding Boe. Det var absolut en fornøjelse. Ser frem til næste titel fra din pen. :-)

      Slet