torsdag den 2. august 2018

Orhan Dogru - Tre sagn om tre folks oprindelse

Orhan Dogru har med Tre sagn om tre folks oprindelse leveret opfølgeren til Newroz som myte og litteratur jeg anmeldte forleden her på bloggen.


Jeg var faktisk meget glad for jeg valgte denne rækkefølge, for det var særdeles lærerigt at læse Newroz-sagnet i detaljer før dette blev garneret med ulvesagnet og sagnet om Kong Dan.

Forfatterens ambition om at forene såvel sine kurdiske, tyrkiske, danske og mimiske samt gestiske sprog er virkelig opnået, og den multikulturelle forståelse øges gennem læsningen af denne bog.

Jeg håber virkelig at lærerne vil gøre brug af de to titler jeg nu har anmeldt på denne blog, for det matcher så fint ind i såvel dansk- og historieundervisningen, samtidig med, at det kan bidrage til forståelsen mellem mennesker, når man kender de sagn folk er opvokset med.

Det giver derfor også denne gang de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den både underholdende og lærerige oplevelse, der virkelig huskes - og kan varmt anbefales herfra.

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/tre-sagn-om-tre-folks-oprindelse_orhan-dogru_indbundet_9788793703001

Ingen kommentarer:

Send en kommentar