tirsdag den 17. juli 2018

Nis Jakob - En død russer

Nis Jakob har leveret en spændingsroman med titlen En død russer.Jeg fandt efter læsningen af En død russer ud af, at Nis Jakob har skrevet talrige bøger før denne - og kendere af hans bøger vil helt sikkert ikke blive skuffet. :-)

Det er virkelig en bog, man ikke kan lægge fra sig, når først man er begyndt. Der er et rigtig godt tempo, præcise personskildringer, og en meget skarp pen hvor den tidligere jægersoldat Andreas Wolf, efter han mister sit job som politikommissær, får sig et velbetalt job, der til fulde giver ham mulighed for at bruge sine kompetencer.

Tanken om en hemmelig loge, der vil skabe en bedre verden ud fra devisen om, at 'målet helliger midlet' udfordrer vores etiske sanser i en tid, hvor man godt kan lade sig friste af en vis form for selvtægt når retsfølelsen lider, når forbrydelser forløber næsten ustraffet. Her i bogen er der fuld valuta på konsekvenskontoen, og forfatteren har en unik sans for drama og de internationale politiske agendaer. Garneret med enkelte erotiske seancer - ja, denne bog har ganske enkelt alt det man ønsker sig i en rigtig god sommerferiebog.

Jeg glæder mig allerede til næste bind, der udkommer i 2019. Den får titlen 1000 Piskeslag.

En død russer fortjener seks stjerner ud af seks mulige for den perfekte spændingsroman, der starter en serie, jeg glæder mig til at følge.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/en-doed-russer_nis-jakob_haeftet_9788792970985

Ingen kommentarer:

Send en kommentar