søndag den 29. juli 2018

Frederic Laloux - Fremtidens organisation

Frederic Laloux har med bogen Fremtidens organisation givet os en bog om samarbejde i fremtidens organisationer, som vi alle kan forstå.Der tages udgangspunkt i de fire nutidige organisationsmodeller, og gives et bud på hvordan vi håndterer det næste stadie.


Når man kigger på den impulsive, den traditionelle, den præstationsbaserede og den pluralistiske model, så går det hurtigt op for læseren, at den evolutionære organisationsmodel stiller større krav til den moderne leder.

Der er mange opgaver, som i dag indgår i den moderne leders udfordringer, som en leder for bare få årtier siden aldrig ville give sig i kast med. Bogens styrke er, at den ikke fokuserer på problemer, men derimod belyser muligheder ud fra konkrete cases, som påviser større medarbejdertilfredshed og effektivitet.

Bogen burde være pligtlæsning for enhver, som ønsker at beskæftige sig professionelt med ledelse, og er et rigtig dejligt pust i en management-verden hvor mange bruger alt for mange dyre ord. Her er tingene forklaret så godt, så alle kan være med.

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/fremtidens-organisation-en-illustreret-vejledning-til-meningsfulde-former-for-samarbejde-visuel-udgave_frederic-laloux_hardback_9788799891726#

Ingen kommentarer:

Send en kommentar