tirsdag den 26. juni 2018

A. Silvestri - Scener fra et parforhold

A. Silvestri har med bogen Scener fra et parforhold givet læserne mulighed for, at meditere lidt over egne forhold gennem livet. Det er en rigtig god bog med mange tanker, vi alle kan bruge.

Dog skal det siges, at der er en ting, som et forlag ALDRIG bør gentage, og det er kursiveringen af flere kapitler. Uanset hvor korte disse kan være, så er kursivering af et helt kapitel et absolut no-go for den rutinerede læser.

Når denne lille mavesure bemærkning så er kastet, så opvejer Silvestri så absolut denne lille irritation, for han er rigtig god til at beskrive følelser. Særligt i kapitlet Destination Kastrup, hvor Lea og Christian er på vej til Malta er køreturen dertil en literær fornøjelse!

Jeg er stor fan af Silvestris skrivestil, for han siger tingene præcis som de er, og hans indlevelsesevne i at beskrive begge køns tanker er moden og sjælden i en verden hvor mænd helst skal være macho og kvinder feminine - uden at vise det alt for tydeligt, og med en vis gru for at erkende de forskelle der er, og så få det bedste ud af det.

En bog, der får fem store stjerner ud af seks mulige. Den sjette stjerne deponeres hos den dtp-medarbejder hos DreamLit, der opsatte bogen... :-)

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/scener-fra-et-parforhold_a-silvestri_epub_9788771712780

Ingen kommentarer:

Send en kommentar