onsdag den 4. april 2018

Søren Ellemose - Skibsrederen

Søren Ellemose har med murstensbiografien Skibsrederen givet et fantastisk indblik i hvem Mærsk Mc-Kinney Møller var. Det er et emne forfatteren tidligere delvis har berørt i bogen APM i krise og forandring - årets gang i A.P. Møller-Mærsk jeg tidligere har anmeldt her på bloggen. Denne bog har dog adskillige år på bagen, og Skibsrederen er derfor en yderst velkommen opdatering - og fokusering - af den tidligere bog...

Jeg har ligeledes tidligere anmeldt forfatterens bog om Harald Plum med titlen Gullaschbaronen.


Jeg må ganske enkelt tage hatten af for et fantastisk værk, som på kryds og tværs har behandlet alt fra container- til oliedelen, og som har givet en helt ny vinkel på virksomheden Mærsk. Det er BOGEN for enhver, som gerne vil kende baggrunden for en af nyere tids største succeser, og der er ingen vej udenom at pløje sig igennem de næsten 500 sider (plus kildehenvisninger) hvis man gerne vil analysere emnet ordentligt.

Hvor man tidligere med Gullaschbaronen kunne anklage forfatteren for at gå alt for langt ned i detaljen, så er dette den helt perfekt afbalancerede biografi med præcis den mængde baggrund og historik som der skal til for at belyse skibsrederen ordentligt.

Den fortjener de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den perfekte læseroplevelse. Absolut en bog man roligt kan anbefale, og som bagefter fungerer som perfekt opslagsværk under gode samtaler med venner eller familie hvor emnet Mærsk godt kan dukke op.

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/skibsrederen-maersk-mc-kinney-moeller_soeren-ellemose_haeftet_9788799892402

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar