søndag den 25. marts 2018

Thomas Makropoulos - Hemmelighedens pris

Thomas Makropoulos har med Hemmelighedens pris leveret en debutroman, som dels er hamrende god spænding fra start til slut, men også vækker til eftertanke ud fra en ren sikkerhedsmæssig betragtning.


Da en deling mødes til deres årlige genforeningsfest på en italiensk restaurant forstyrres de af en vanvittig gerningsmand, som viser sig at være et spøgelse fra deres fortid som udsendte til Afghanistan, starter et sandt mareridt.

Udover det er en hamrende god historie, så er flere af beskrivelserne omkring hvordan gerningsmanden fandt sine ofre ret interessant for alle, som har været udsendt på udenlandske missioner i denne online tidsalder med Facebook, knap så lukkede fora m.v. særdeles interessant.

Læseren får virkelig spænding gennem læsningen, og historien er opbygget med rigtig gode stedlige beskrivelser - dog må jeg som gammel taxachauffør fra Slagelse påpege, at den eneste detalje som ikke helt stemmer med geografien i Korsør er antallet af lyskryds mellem Motalavej og så motorvejen. Alle øvrige beskrivelser er ellers helt i vinkel, og historien er rigtig godt opbygget.

Alt i alt en stor fornøjelse at have læst denne bog, som får fem store stjerner ud af seks mulige med et varmt ønske om, at forfatteren får lyst til at skrive endnu en god bog. Talentet er rigtig godt, og potentialet virkelig stort for fremtidige romaner...

Se mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/hemmelighedens-pris_thomas-makropoulos_haeftet_9788793678040

Ingen kommentarer:

Send en kommentar