mandag den 12. marts 2018

Lars Bjerregaard Jessen - Nøgen hjemkomst

Lars Bjerregaard Jessen har med sin anden roman Nøgen hjemkomst leveret en fantastisk samtidshistorie, som alle, der er i et forhold burde læse. Ikke fordi bogen er spor terapeutisk i sin handling, men fordi man får chancen for at stille sig de spørgsmål som Emil og Louise ikke gør da de flytter hjem fra et udlandsophold i Florida.


Vi kender alle de udfordringer, som kan komme, når man har fået børn, men for familien i denne bog får det skæbnesvangre konsekvenser, især for børnene, at Emil ikke lytter til sine svigerforældres gode råd, da det begynder at knage i forholdet.

Det er altid nemmere for os andre, der ikke har følelser i klemme, at forholde os rationelt til hvad Emil burde have gjort - og læseren kan selv danne sig en mening under læsningen.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner ud af seks mulige for de gode beskrivelser både af sceneriet under New York Marathon, men også fordi dialogerne er geniale undervejs. Der er et godt flow i historien, og jeg glæder mig allerede til næste roman fra forfatterens pen.

Læs mere om og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/noegen-hjemkomst_lars-bjerregaard-jessen_haeftet_9788793525597

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar