mandag den 26. februar 2018

Ilse Sand - Introvert eller særligt sensitiv

Jeg har tidligere anmeldt bøger fra Ilse Sand, nemlig Værktøj til hjælpsomme sjæle og Find nye veje i følelsernes labyrint. Bogen Introvert eller særligt sensitiv er endnu et spændende skud på stammen af bøger om det introverte univers.


Introvert eller særligt sensitiv giver denne gang et bud på bl.a. hvordan man kan løse konflikter bedre som introvert, og viser mange af de nuancer, som også de ekstroverte vil have stor gavn af at læse. Dette er en bog, som med sin nyudviklede selvtest giver en mulighed for, at finde ro i dels at graden af introversion kan ændres gennem livet, og at man kan vende egenskaben til en styrke, når man lærer at navigere autentisk med sit indre.

De fleste vil stensikkert finde mange guldkorn i kapitlerne om at skærme sig mod for mange indtryk og det at begrænse sin katastrofetænkning. De medtagne anekdoter viser, at den introverte ofte er langt mere følsom over for kanaler, som andre overser, og derfor er der store ressourcer at hente ved at leve autentisk med sin introversion eller særlig sensitivitet, hvilket kapitel 7 kommer ind på.

Det er absolut en læseværdig bog, og den kan varmt anbefales. Ilse Sand skriver med vanlig klarhed, og bogen fortjener helt klart fem store stjerner ud af seks mulige for hendes livsbekræftende måde, hvor hun inddrager sine personlige erfaringer fra et langt arbejdsliv.

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/introvert-eller-saerligt-sensitiv_ilse-sand_haeftet_9788792683168

Ingen kommentarer:

Send en kommentar