mandag den 18. december 2017

Pia Reesen Brønnum - Bænken ved den hvide bro, en rejse gennem tiden og sorgen

Pia Reesen Brønnum har med romanen Bænken ved den hvide bro - en rejse gennem tiden og sorgen givet os en bog, vi alle kan forholde os til - især hvis vi selv for nylig har mistet en nær ven(inde) eller et familiemedlem.

Da Luna mister sin mand gennem 3 årtier, bliver en ældre dame, Liv, som hun møder på bænken ved den hvide bro, genvejen til at begynde, at bearbejde sin sorg. Gennem samtalerne med denne livserfarne dame, får hun sat ord på mange af de følelser, vi får indblik i.

Man bliver som læser taget med i de forskellige faser af sorgen, og bogen bekræfter med de skiftende vinkler, at livsglæden og fornyet energi kan vende tilbage. Bogen er utroligt livsbekræftende, og vil være en vigtig bog for alle, der har prøvet at miste nærtstående familiemedlemmer eller venner.

Den kan varmt anbefales som en af årets vigtigste selvhælpsbøger i den forstand, at den netop ikke er en selvhjælpsbog, men absolut kan inspirere alle til at få øje på de små glæder, som omgivelserne inspirerer til, når bare vi er åbne for dem.

Det er selvsagt, at bogen fortjener de fulde seks stjerner for den geniale læseoplevelse, som jeg har nydt fra start til slut.

Læs mere om, og køb bogen herfra: mellemgaard.dk/shop/28-romaner/1737-baenken-ved-den-hvide-bro---en-rejse-gennem-tiden-og-sorgen/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar