tirsdag den 5. december 2017

Monika Janfelt -- Karriere - kunsten at flytte sig

Monika Janfelt har med bogen Karriere - kunsten at flytte sig leveret bogen over alle bøger når det gælder at udvikle sig i sin karriere.


En af Monikas væsentligste pointer, som hun selv fuldt ud har levet op til er, at vi kan lære af vores karrieretransitioner. Hun belyser med undertitlen "kunsten at flytte sig" hvor vigtigt det er, at vi alle formår at rykke os i forhold til status quo. Det gælder både når du fortsætter i et job, men sandelig også når du skifter livsbane.

Det kan være en kæmpe udfordring at erkende, hvornår det er på tide, at skifte job, men for alle der har læst bogen vil det stå lysende klart hvorfor vi lærer så meget mere på både det personlige som på det faglige plan når vi TØR udfordre os selv.

Du får med denne bog langt bedre styr på dine ressourcer og kompetencer, og derfor anbefales denne bog varmt til alle, som gerne vil give en julegave til en ven(inde) som enten er kørt lidt fast, og gerne skal have et kærligt los i rumpen og/eller til det familiemedlem du bare ikke kan hive et ønske ud af. Alle kan drage nytte af læsningen af denne bog, og den fortjener selvsagt de fulde seks stjerner for den velskrevne bog, der vil inspirere alle læsere.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.janfelt.dk/karriere-kunsten-at-flytte-sig/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar