søndag den 29. oktober 2017

Michael Stig Sørensen - A-potentiale

Michael Stig Sørensen har med sin erotiske debutkrimi A-potentiale leveret en rigtig god historie, og erotikken er blot delikat krydderi på god research, som ligger til grund for bogen.

Parallelt med fundet af en død kvinde i sivene i et nordsjællandsk område skildres der under efterforskningen nogle spændende vinkler på den såkaldte balkanrute, og man bliver hurtigt indfanget i den gode skrivestil, som virkelig er fuldt på højde med forfattere som Pasternak eller Arthur Hailey.

Jeg ville varmt anbefale denne bog som mandelgave til firmaets julefrokost, hvis man gerne vil give sine ansatte en god krimi til juleferien. Den erotiske del er skrevet med stil og finesse, og det er en bog man sagtens kan identificere sig med uden vi på nogen måde ender i de mere malende beskrivelser man ellers kender fra Harold Robbins m.fl.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den glimrende historie, og jeg ser allerede nu frem til kommende romaner fra forfatterens pen. Velskrevet og særdeles spændende med god indlevelse i politiarbejdet. Stor tommel-op herfra. :-)

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/a-potentiale_michael-stig-soerensen_haeftet_9788793525610

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar