onsdag den 13. september 2017

Pernille Aalund - 10 taler om at give sig selv et nyt liv

Pernille Aalund har med bogen 10 taler om at give sig selv et nyt liv leveret et glimrende indspark til den travle læser, som gerne vil tænke mere over sit eget liv. Det er en bog du hurtig kan læse på en togtur mellem Kalundborg og København, for den er kun på 45 sider, men det skal bestemt ikke afskrække dig fra at købe bogen.


Jeg er vild med, at forfatteren fatter sig i korthed, for i denne tidsalder ser vi alt for mange bøger, som udgives med tomme sider, illustrationer, sider til noter m.v. Det blæser Pernille på, og det er bare fantastisk.

Hun formår med gode spørgsmål at få læseren til at tænke over sit liv, og du vil ikke kunne læse denne bog uden, at du opdager hvor imponerende det er, at hun får så meget med i bogen på så få sider.

Jeg anbefaler varmt bogen med de fulde seks stjerner ud af seks mulige for en gennemført skrivestil, som gennem årene har fascineret på alle planer både når Pernille har skrevet i ugeblade og i sine tidligere bøger. Den kunne blive en glimrende mandelgave til julefrokosten hos dem, der gerne vil sætte lidt fut i kludene.

Læs mere om og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/10-taler-om-at-give-sig-selv-et-nyt-liv_pernille-aalund_indbundet_9788771806434

Ingen kommentarer:

Send en kommentar