onsdag den 27. september 2017

Katerina Pitzner - Sjælens begær

Denne bog er en helt anderledes sag for os alle, for Katerina Pitzner er ellers kendt som den smilende diamanthandler i Købmænd på 1. klasseTV3, men hun har med bogen Sjælens begær åbnet op for en helt anden verden.


Det er en rigtig god bog, og forfatteren behøver bestemt ikke frygte at miste troværdighed, for Volvo-direktøren Hans Berntsen og flere andre har også måtte agere på deres særlige evner. Jeg mener det giver autenticitet, at man står ved sine talenter.

Dem har Katerina sandelig også når det gælder at skrive bøger. Jeg har tidligere læst om skyggearbejde gennem passionscoach Pernille Melsted, men brikkerne i puslespillet faldt først helt på plads, da jeg læste Sjælens begær.

Vi har alle haft misforståelser omkring soul mates gennem samfundets måde at forstå emnet, og det var yderst befriende, at læse denne bog, fordi jeg nu er i stand til at værdsætte de folk - og de lektioner - mødet med disse personer har givet. Når først det går op for én, at selv en besværlig chef kan være en anden sjæl, som skal lære en noget om en side af en selv, så opdager man, at hele denne del slet ikke er så skjult, men derimod faktisk en del af den virkelighed vi alle lever med - uanset om vi anerkender den eller ikke.

Den mentale detox sidst i bogen er også særdeles effektiv, og forklaringerne om hvordan hoved og hjerte giver hver sit udgangspunkt for vores tænkning, og handling, er spot on i forhold til de ting, jeg også tidligere har arbejdet med.

Denne bog er simpelthen udkommet på det helt rigtige tidspunkt af året, og vil være en stor inspiration som julegaven til den, som virkelig har brug for et løft i sit liv gennem en bedre forståelse af de energier, der har været på spil i vedkommendes liv. Hvis bogen inspirerer modtageren bare halvt så meget som den inspirerede mig at læse, så er der fuld valuta for pengene.

Naturligvis de fulde seks stjerner ud af seks mulige for en af årets suverænt bedste bøger.

Læs mere om bogen, og køb den herfra: https://www.bog-ide.dk/produkt/sjaelens-begaer-haeftet/2378193

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar