torsdag den 4. maj 2017

Jarne Steen Nielsen - Datadøden

Jarne Steen Nielsen har med sin debutroman Datadøden leveret en roman, som kan vække til en del eftertanke om hjernedødskriteriet, og som debutroman lover det rigtig godt, hvis forfatteren sætter sig til tastaturet igen.
Der er naturligvis ingen tvivl om hjernedøden, men forfatteren tager udgangspunkt i en fiktiv super-computer og arbejder med begrebet datadød, som gennem bogen stiller flere udfordringer for hovedpersonen, der arbejder som dataingeniør på sygehusets organafdeling.

Der er flere spændende personer i bogen, og en spændende debat udfolder sig tidligt i bogen med hovedpersonens søster, som vil få stor indflydelse på det videre forløb i historien.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner for en virkelig spændende bog med gode filosofiske betragtninger undervejs i læsningen. Anbefales varmt som årets sommerferiebog, hvis du har planlagt en ferie i udlandet. Det kunne jo være der var regnvejr en af dagene, og så er det rart med en rigtig god bog. Det lever Datadøden fuldt og helt op til.

Læs mere om, og køb bogen herfra: http://mellemgaard.dk/product/datadoeden-1505/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar