tirsdag den 14. marts 2017

Thomas Stordal Philipsen - Hårspættens hårspændespæn - og andre historier fra Syvmileskoven

Bogen Hårspættens hårspændespæn - og andre historier fra Syvmileskoven fra Thomas Stordal Philipsen er fuld af humor og sjove ordspil.
Det er en rigtig god bog, rigt illustreret, og børn vil uden tvivl finde bogen rigtig underholdende. Som forælder vil man ved højtlæsning for sine børn blive udfordret med ord som buksbombusk og navne, der vækker associationer til nulevende personer.

I en af historierne er instruktøren f.eks. August Bille, hvor den nulevende filminstruktør hedder Bille August - og sådan er der rigtig mange ting, der holder en både vågen undervejs i læsningen, men samtidig giver det mulighed for at øge ordforrådet for ens børn på en måde hvor alle får noget ud af det, uden det føles som skolestof.

Der er elementer af Halfdan Rasmussens ABC, som blev en evergreen indenfor børnebøger, og denne bog er bare en fantastisk oplevelse. Den fortjener de fulde seks stjerner ud af seks mulige.

Læs mere om bogen og køb den herfra: https://www.saxo.com/dk/haarspaettens-haarspaendespaen-og-andre-historier-fra-syvmileskoven_thomas-stordal-philipsen_haeftet_9788771901566

Læs også anmeldelsen af den anden bog fra forfatteren, der hedder Mordet i Odense ved at klikke på titlen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar