tirsdag den 7. februar 2017

Kasper Valentin - Det som ingen ser

Kasper Valentin har med sin bog Det som ingen ser leveret et vigtigt indspark i debatten om hvordan vi behandler samfundets svageste borgere, dem med vedvarende smerter - den usynlige sygdom, som ofte misforstås fordi der ikke er samme synlige evidens som hvis man har et brækket ben, og er svøbt ind i gips.
Det er en dejlig livsbekræftende bog om hele det forløb Kasper har været igennem. Særligt positiv er bogen dér hvor hans kone, Pia, bekræfter sin ubegrænsede kærlighed, og da det til sidst lykkes at komme tæt på en bedre sundhedstilstand til gavn for deres fælles datter, Isabella, er man virkelig rørt på Kaspers vegne.

Hvis ikke han havde deltaget i DR-dokumentaren De uhelbredelige var dette nok ikke lykkedes, hvilket forfatteren også gør opmærksom på.

Beretningen er en rigtig god lektion i ALDRIG nogensinde at give op. Stædighed lønner sig, og selvom det er nærmest umenneskeligt, at samfundet behandler de syge på denne måde, så er det rigtig dejligt at se, at der findes flere, som kæmper imod apatien, som mange andre ofte falder for.

Herfra skal der lyde et varmt ønske om den fortsat positive udvikling af sundhedsportalen BetterWing. Bogen fortjener de fulde seks stjerner for den gribende beretning som alle politikere der arbejder med sundhedsområdet burde læse.

Læs mere om bogen og køb den herfra: http://mellemgaard.dk/product/det-som-ingen-ser-1529/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar