lørdag den 3. december 2016

Jeanett Veronica Hindberg - PS Trænger til flødeskum (og diller)

Dagens anmeldelse er lydbogen PS. Trænger til flødeskum (og diller) skrevet af Jeanett Veronica Hindberg, og lydbogen er indlæst af: Josefine Graakjær Nielsen.


Det er en fantastisk personlig beretning om midtvejskrisen når de 40 melder sig ved gadeporten. Hun har en rigtig god skrivestil, og selvom bogen nok typisk henvender sig til kvinder, tror jeg ærligheden vil være god læsning for mænd, for vi har alle vores interessante tanker når dette alderstrin melder sin ankomst.

Bogen anbefales varmt til alle, som gerne vil have et godt smil på læben, og får fem stjerner ud af seks mulige for den gode oplevelse. Jeg fortrød bestemt ikke jeg købte lydbogen. Dog er den eneste anke, at lydbogen er inddelt i lidt for mange filer. En bedre segmentering i færre filer ville gøre oplevelsen helt perfekt.

Forfatteren har samme geniale retoriske evner som komikeren Linda P - er den første kvinde jeg kommer til at tænke på med en lignende direkte stil. Ser frem til næste titel fra hendes pen.

Læs mere om, og køb lydbogen herfra: https://www.saxo.com/dk/ps-traenger-til-floedeskum-og-diller_jeanett-veronica-hindberg_lydbog-download_9788711323472

Ingen kommentarer:

Send en kommentar