lørdag den 5. november 2016

Peter Heyn Nielsen - Fra kronprinsesse til statsministerkandidat

Peter Heyn Nielsen har virkelig skrevet en rigtig spændende bog om Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen. Fra kronprinsesse til statsministerkandidat er en grundig gennemgang af Mette Frederiksens karriere, lige fra DSU-tiden i Aalborg frem til hun bliver formand for Socialdemokratiet.


Jeg nød virkelig bogen, for den er akademisk veldokumenteret, samtidig med at den tilføjer en bedre analyse af begivenhederne under Helle Thorning-Schmidt end man finder i populistiske vinkler på dennes formandskab. Mange journalister har gennem tiden været farvede af enten egne politiske meninger eller lysten til at sikre hendes politiske eftermæle.

Her er styrken, at forfatteren formår at forholde sig nøgternt til begivenhederne, og jeg er allerede begyndt at glæde mig til næste bog fra forfatterens pen, for han skriver blændende, samtidig med at referencerne bagerst i bogen giver mulighed for at analysere enkeltsager, om man lyster...

Bogen får de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den glimrende læseoplevelse. Jeg anbefaler den varmt som julegaven til den politisk interesserede læser.

Læs mere om bogen herfra: http://mellemgaard.dk/product/fra-kronprinsesse-til-statsministerkandidat-1532/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar