lørdag den 1. oktober 2016

Søren Ellemose - Gullaschbaronen Dramaet om Harald Plum

Søren Ellemose, der har skrevet bogen Gullaschbaronen - Dramaet om Harald Plum, har virkelig ramt en nerve i forhold til økonomi. Rettidig omhu har fået en helt ny dimension med denne udgivelse.


Bogen har en rigtig spændende originalitet over sig med det oprindelige gamle danske med som fast bestanddel i hele historien. Det gør bogen både autentisk og virkelighedstro i et helt specielt forhold for dem af os, som godt kan savne det 'originale sprog fra de tider'.

Til gengæld er der så også steder hvor man godt kan føle, at teksten nok har en smule mere detaljering i Harald Plums tanker og overvejelser end man selv ville medtage. Men det er dog ikke overdrevet, men blot med til at understrege, at Harald grundlæggende var et godt menneske.

Bogen anbefales varmt til alle, som nyder at få et direkte indblik i begivenhederne, og som samtidig gerne vil have en baggrund for historien som truede hele landets økonomi pga nogle få menneskers naivitet. Bagklogskabens ulideligt klare lys bør være en advarsel for alle, som arbejder i finanssektoren når nogen får lidt for meget økonomisk magt end godt er.

Fem stjerner ud af seks mulige for den gode biografi som fortjener en plads på boghylden fordi historien må fortælles.

Læs mere om bogen herfra: http://www.gullaschbaronen.dk/

1 kommentar:

  1. Bogen er netop nu på tilbud til kun 49,- hos Saxo.
    https://www.saxo.com/dk/gullaschbaronen_soeren-ellemose_haeftet_9788799816712

    SvarSlet