onsdag den 3. august 2016

Julia Lahme - Manifest

Bogen Manifest af Julia Lahme er første gang jeg anmelder en lydbog (indlæst af Ann Hølund). Ann er en dygtig oplæser, så det var absolut en fornøjelse.

Julia kender mange nok fra overnatningerne på flere af landets slotshoteller med Cecilie Frøkjær som vært på TV2. Hun er en spændende kvinde med klare holdninger til tingene, og det skinner igennem bogen - med en særdeles velvalgt titel.

Hold da fest hvor bliver jeg inspireret og motiveret - næsten forelsket - i Julias måde at bruge pennen. Den skarpe og velargumenterende stil er en facon, mange kvinder burde omfavne, og som ville gøre kvinder endnu skønnere... Hun siger tingene ligeud, og det gjorde lydbogen til en stor fornøjelse. Det danske samfund ville blive meget bedre, hvis kvinder turde blomstre på den måde Julia opmuntrer til - som kvinder der tør skille afløbet, og løse udfordringerne i stedet for at brokke sig uden handling...

Bogen bør læses af begge køn, for du får mange vigtige pointer om mange mænds dovenskab - udover tankevækkende indslag om internettet, sociale medier og alt det, der præger vores hverdag. Bogen har gennem kapitlerne nogle super gode pointer om vores samtid. Jeg vil ikke spoile pointerne, men du kan godt glæde dig til Julias analyse, for hun rammer præcis plet.

Oplevelserne op gennem livet er så levende fortalt, at jeg simpelthen er nødt til at give de fulde seks stjerner ud af seks mulige for det perfekte los i den politiske korrekthed og de pæne meninger. Glæder mig allerede til næste gang Julia sætter sig til tastaturet.

Læs mere om bogen og køb den her som lydbog: https://www.saxo.com/dk/manifest_julia-lahme_lydbog-download_9788702176780

Bogen kan også købes som 'almindelig' bog her: https://www.saxo.com/dk/manifest_julia-lahme_haeftet_9788702176308

Ingen kommentarer:

Send en kommentar