onsdag den 29. juni 2016

Amy Morin - 13 ting mentalt stærke ikke gør

Amy Morin har skrevet en rigtig god bog med titlen 13 ting mentalt stærke ikke gør. Forfatteren har virkelig set livets skyggesider. Lige fra at miste sin første mand til at miste sin svigerfar, og hele vejen gennem bogen lærer du et modent og rationelt menneske at kende gennem den måde, hun formår at vende modgang til medgang.

De personlige eksempler giver rigtig god baggrund for at genkende nogle af de uvaner vi alle falder i. Med gode forklaringer formår hun at vende verdensbilledet, og jeg kan love for, at du som læser vil opleve, at hele dit syn på livet vender sig til det positive.

Der er udgivet mange selvhjælpsbøger, men dette er afgjort en af de bedre. Det er den ideelle gave at give sig selv her til sommerferien, hvis du gerne vil bruge lidt af tiden på at tænke dit liv igennem mens du slapper af og nyder det gode vejr.

Bogen får de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den gribende fortælling, som med garanti kan hjælpe alle - selv dem der, som jeg, har et grundlæggende positivt livssyn, til at nyde livet endnu mere med gode værktøjer, så du også kan hjælpe familie og venner på en bedre måde efterhånden som du praktiserer de råd du får i bogen.

Læs mere om, og køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/13-ting-mentalt-staerke-ikke-goer_amy-morin_haeftet_9788740016819

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar