fredag den 8. april 2016

Soulaima Gourani - Mod til succes

Soulaima Gourani er en genial forfatter, og med bogen Mod til succes har hun skabt en perle for dem, som gerne vil videre med personlig udvikling, der virkelig kan bruges til noget.

Hun ligger ikke fingrene imellem. Du får budskabet råt for usødet fra en kvinde, som selv har prøvet hvad det vil sige, at blive anset for at være en kvinde uden fremtid og uden potentiale. Hverken matematiklæreren fra 4. klasse eller læreren, der smed hende ud af en folkeskole skulle få lov at få ret. Hun har vist vejen, og nu er det bare spørgsmålet om læseren har det nødvendige mod til at omsætte bogens ord til egen succes.

Bogen fortjener de fulde seks stjerner ud af seks mulige for den fantastiske biografi, bogen også er, og for en virkelig god oplevelse med gode refleksioner undervejs om hvad der udgør rammerne for succes. For den sultne læser er der mange timers god eftertanke mens bogen læses. Du kan ikke undgå at blive inspireret og motiveret af dette gode eksempel.

Du kan læse mere om bogen, og købe den som e-bog herfra: http://www.bog-ide.dk/krop-og-sind/krop-og-sind,-div/soulaima-gourani/mod-til-succes/p-283428/#!296495.

Opdatering 30/10/16: Bogen kan købes for 49,95 hos Bog & Ide iflg. deres julekatalog, som kom ind af brevsprækken denne weekend. Køb den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar