fredag den 4. marts 2016

Kathrine Lilleør - Lilleør! 50 meninger til tiden

Bogen Lilleør! - 50 meninger til tiden er Kathrine Lilleørs festskrift i tilknytning til 50 års fødselsdagen i 2014. Kathrine har gennem årene skrevet mange kronikker og læserbreve, og hun har været med i utallige debatprogrammer, hvor hun med sin specielle facon har givet nye vinkler til gængse og aktuelle situationer.

Hun er ikke nogen 'almindelig' præst. F.eks. er et af hendes indlæg omhandlende det med at indføje kristne værdier som del af traktater, og hun byder straks, med sædvanlig skarp pen ind med budskabet om, at evangeliet er et personligt budskab. Ikke nogen kollektiv overenskomst. Fra hjerte til hjerte, som hun så fornemt siger det.

Jeg fascineres af hendes stil, for jeg er ikke enig med hende i alt, men hver gang er hun læseværdig, fordi hun byder ind med nye facetter, som giver nyheder og debatter en ekstra dimension. Ganske som med læsningen af Liv & ledelse, så er dette et must-read for enhver, som gerne vil bidrage med noget ekstra når de selv skriver, og samtidig en rigtig god samling, for uanset hvor nært du har fulgt de medier, hvor hun har skrevet, vil der være indlæg du er gået glip af.

Bogen får fem ud af seks mulige stjerner. Det er en god bog, som du med fordel kan tage med på en ferie, og du vil få tænksomme stunder i rigtig godt selskab med hendes indlæg til nutidens hændelser.

Køb bogen herfra: http://www.bog-ide.dk/samfund/politik,-debat/kathrine-lilleoer/lilleoer!/p-310197/#!310198.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar