onsdag den 18. november 2015

Pernille Melsted - Sæt dig selv fri

Hattrick er det første ord jeg kommer til at tænke på, når det gælder Pernille Melsteds bog Sæt dig selv fri. Forfatteren har tidligere udgivet Find din passion og Udlev din passion, og Sæt dig selv fri skal bare læses, hvis du i forvejen har nydt Pernilles skrivestil.

Her får du lejlighed til at finde dine skygger gennem 13 genveje. Altsammen forsynet med anekdoter, eksempler og skemaer til refleksioner. Du kommer på en helt speciel rejse ind i dig selv på en måde, som bare udvider din horisont på helt unik vis.

Det er ikke en bog, du bare læser som en almindelig roman. Her vil der være kapitler, som vækker til større eftertanker på nogle områder, og andre, hvor du måske ikke lige umiddelbart synes der er noget at komme efter, indtil du når til eksemplerne, og stiller dig selv de spørgsmål der står i refleksionerne.

Hvis du overvejer en bog som mandelgave, så kan denne varmt anbefales. Jeg giver bogen de fulde 6 stjerner ud af seks mulige for den utroligt inspirerende oplevelse, som alle fortjener at opleve, nemlig at lære sig selv og sine reaktionsmønstre bedre at kende. Det vil være begyndelsen på en rejse, som ikke stopper, når først du fanger den gnist og gejst forfatteren har lagt i bogen. En rigtig fed oplevelse!

Køb bogen herfra: https://www.saxo.com/dk/saet-dig-selv-fri_pernille-melsted_haeftet_9788702165906

Ingen kommentarer:

Send en kommentar