lørdag den 27. juni 2015

Liza Mundy - Michelle Obama, en biografi

Liza Mundy har skrevet en utrolig spændende biografi om præsidentfruen, Michelle Obama. Vi var stensikkert mange, som når vi har fulgt præsidenten, Barack Obama, har været nysgerrige i forhold til hvem hustruen, Michelle, egentlig var.

Man fristes, med et smil på læben, til at sige, at vi vidste rigeligt om hvem Hillary Clinton var, og foregående præsidentfruer som Laura Bush eller Nancy Reagan var ofte baseret på antipati mod selve præsidenten.

Michelle Obama er interessant, for hun er en veluddannet kvinde med det vi her i landet kalder en cand.jur-baggrund fra det velanskrevne Princeton, vellidt blandt sine kolleger, og højst respekteret for, at hun altid har været mere interesseret i at være hvor hun kunne hjælpe frem for at gå efter pengene som så mange andre gennem tiden har gjort.

Jeg har virkelig nydt læsningen, og anbefaler varmt at læse bogen. Jeg kunne kun finde den som lydbog nu. Jeg købte den selv i marts under bogudsalget. Fire store stjerner for en bog, som selvom den oprindeligt er skrevet før Barack blevpræsident (med efterskrift fra forfatteren i 2009) alligevel er tidløs.

Læs mere om bogen, og køb den evt som lydbog herfra: https://www.saxo.com/dk/michelle-obama_liza-mundy_lydbog-download_9788771308952

Ingen kommentarer:

Send en kommentar