tirsdag den 7. april 2015

Peter Brixtofte - Hartlings arv

Peter Brixtofte har alle hørt om. Mange sikkert fra hans tid som borgmester i Farum, men jeg husker ham også som tidl. skatteminister. Peter Brixtofte er alt andet end diplomat. Han siger det han mener, på både godt og ondt.

Peter har med denne bog leveret et godt billede af partiet Venstre gennem årene, og selv de steder hvor man kan vælge at være uenig med Brixtoftes analyser, så har han stadig udfordret status quo, hvilket jo netop også må være formålet med at udgive en politisk bog.

Selvom jeg enkelte steder godt kunne blive en smule irriteret over de vurderinger han gør sig i forhold til Schlüter som formand for de konservative, hvor hans egne holdninger skinner en smule for meget igennem, så er det solidt håndværk. Det er en bog alle vil have gavn af, at læse, så jeg anbefaler den med 4 store stjerner ud af seks mulige.

Læs mere om bogen her: https://www.saxo.com/dk/hartlings-arv-og-det-moderne-venstre_peter-brixtofte_indbundet_9788771373448?gclid=Cj0KEQjwgI6pBRDak6aRovWNqLsBEiQA8zZSLqKPqczCK17lmv5VixBeXSnS8nKlgBdvMCSnBBOhuQQaAq3p8P8HAQ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar