søndag den 15. september 2013

Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen - Organisten

Christina Nordstrøm og Kirsten Nordstrøm Hansen har med bogen Organisten begået et unikt værk. Livsbekræftende, levende og yderst tæt på en autenticitet der gør, at læsningen er alt for hurtig overstået. Plottet, drabet på byen Kringelbæks præst, er garneret med livsbeskrivelser som får mig til at ønske bogen filmatiseret. Kirkens fisende organist, byens drukkenbolt, Bobber Svalelort, kombineret med et bystyre som sørger for sine egne, danner altsammen rammen om en genial krimi.

Lad ikke begrebet "femikrimi" skræmmer nogen læser. Der er så meget power i sproget, at jeg som mand virkelig havde flere situationer hvor smilet kom over mine læber over den livagtige beskrivelser af små dagligdags hændelser som bare blev så meget mere livagtige.

Bogen får seks store stjerner for et genialt værk. Jeg kunne ganske enkelt ikke have skrevet bogen bedre selv. Tidslinjen er unik, og gennem læsningen går ting pludselig op for læseren efterhånden som handlingen følges. Bogen Organisten kan varmt anbefales som julegave til dem der nyder en god bog. Den vil blive godt modtaget af alle som gerne vil have den direkte sprogform forfatterne byder i denne bog.

Læs mere om bogen på forlaget Shanias side på Facebook: https://www.facebook.com/ForlagetShania

Ingen kommentarer:

Send en kommentar