onsdag den 18. september 2013

Bent Isager-Nielsen - Efterforskerne

Bent Isager-Nielsen er kendt af de fleste fra nyhederne på tv. En utrolig dygtig politimand, og med bogen Efterforskerne får vi et unikt indblik i hvorfor han er så dygtig. Han har en ro og et velovervejet overskud der bestemt viser, at mange år hos politiet har gavnet de vinkler han finder.

Efterforskning er som at finde nåle i høstakke, og meget skyldes tilfældigheder, synes at være den lektion man får efter læsningen.

De enkelte indskudte afsnit af Hans Peter Hougen og Niels Lynnerup giver et godt teknisk indblik i hvordan nøglen knækkes, og særligt afsnittet om eksperimentet med kokosnødder for at finde nøglen til forståelsen af kraniebrud ved vold mod det menneskelige kranie var faktisk ret humoristisk.

Bent Isager-Nielsen virker som en lun herre, og jeg bemærkede ham mest i forbindelse med interviews dengang Loomis i Glostrup blev røvet. Læsningen har været en behagelig oplevelse, og bogen får fire store stjerner. Bogen kan med fordel følges op af en efterfølger, for Bent har meget at dele med folk med al den viden han besidder.

Læs mere om bogen her: http://www.saxo.com/dk/efterforskerne_bent-isager-nielsen_indbundet_9788711428146?gclid=CLbbh9Gd0rkCFah3cAodnnwAVw

Ingen kommentarer:

Send en kommentar