torsdag den 2. maj 2013

Misha Glenny - Darkmarket

Læsningen af Misha Glennys bog Darkmarket var en sand fornøjelse. Spændingen i hackerverdenen med både DoS og dDoS, kreditkortsvindel, aflurere m.v. afslører en international stribe spillere som havde stor indflydelse indtil flere nationers politistyrker og efterretningstjenester begyndte at arbejde sammen. I en verden hvor folk lider af større eller mindre paranoia fortæller bogen om de vanskeligheder flere infiltratorer havde med at komme ind i denne verden af indforståede ord og sætninger med hver sine typer slang.

Jeg har nydt læsningen af en god ven, Cyril Malkas bog Hacking uden snor hvor han netop fortæller om hvordan du kan SIKRE dig mod hacking. Det var i sig selv spændende fordi jeg så i forvejen kendte lidt til nogle af de teknikker bogen beskriver.

Forfatteren beskriver tingene så alle kan følge med, og derfor skal Misha Glenny have seks stjerner ud af seks mulige for en unik bog med fabelagtig autenticitet i sin skrivestil. En sand fornøjelse at læse.

Opdatering 2/5-2016: Bogen er i dag udsolgt fra forlaget iflg https://www.saxo.com/dk/darkmarket_misha-glenny_haeftet_9788702086423

Ingen kommentarer:

Send en kommentar