tirsdag den 28. juni 2011

Anne Christensen & Marlene Anna Boel - Lotto Henrik

Bogen Lotto Henrik skulle være historien om idel lykke. Historien om Henrik Sørensen, en ung mand fra Hirtshals, som vinder 22,7 millioner i Lotto.

Hvad der til gengæld skulle være ren fornøjelse viser sig også hurtigt at have en slagside. Folk som pludselig får lyst til at "låne", folk der ridser hans nye bil til 1,6 million, og en masse andre hændelser der får os "almindelige" mennesker til at undre sig over menneskets natur.

Heldigvis fortæller bogen også, at cirka halvdelen er investeret i obligationer. Egentlig ganske fornuftigt, og ingen tvivl om, at med den rigtige indstilling kan sådan en Lottogevinst sagtens bruges fornuftigt, og sikre én resten af livet.

Bogen er skrevet med en fantastisk indlevelse i Henriks liv, og beskrivelsen af quizzprogrammet "1 mod 100" på TV3 fortæller om en person med konkurrenceiver og -glæde, der bestemt er en begavet ung mand. Bogen anbefales varmt til de mennesker som nyder biografier med spænding og god humor, og det er synd at Forlaget Documentas gik i betalingsstandsning i 2010. Bogen er ikke at finde via Saxo, men du burde kunne finde den på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar